Aanbod

Rouwcoaching

Rouwcoaching


Wat we in mijn rouwpraktijk gaan doen is ruimte geven aan jouw gevoelens. We gaan ze ontrafelen, bekijken, beleven en leren begrijpen. Het verlies van een dierbare heeft een enorme impact op jouw ‘zijn’, op jouw leven. Heel je leven wordt door elkaar geschud! We leggen alle stukjes op tafel. Rouwen is een moment van reflectie. Alsof je elk stukje van jezelf moet vastnemen en opnieuw bekijken of het nog wel bij jou past en zo ja, hoe het in jouw leven past. We kijken zowel naar het verleden als het heden en gaan ons ook richten op de toekomst.

Lees meer
Rouw op mijn bord

Ondernemend in rouw


Ondernemen in de rouwsfeer vraagt meer dan opstaan met een missie of een goed idee. Ondernemen in de rouwsfeer brengt een extra kwetsbaarheid en zorg met zich mee. Vanuit mijn passie en ervaring wil ik ondernemers in de rouwsector inspireren en laten groeien. Want ik heb ook een missie, nl. om rouw en verlies dicht bij de mensen te brengen. Waardoor verlies en leven weer één groot geheel kunnen vormen. Daarom is in contact komen met andere ondernemers in de rouwsfeer voor mij vanzelfsprekend. Hoe meer mooie projecten rond rouw en verlies zichtbaarder worden, hoe meer er beweging komt in onze rouwcultuur.

Lees meer
Rouw op de werkvloer

Rouw op de werkvloer


De kans dat een werknemer tijdens zijn loopbaan een dierbare verliest, is zeer groot. Maar ook voor het verlies van collega’s blijven we niet gespaard. Hoe ga je om met rouwende medewerkers en met rouw op de werkvloer en wat kan rouwbegeleiding voor jou als werkgever betekenen?

Lees meer
Het laatste gesprek

Het laatste gesprek


Wanneer je palliatief of terminaal bent (verschrikkelijk klinkende termen vind ik het) of je kiest zelf voor euthanasie, komen plots gebeurtenissen naar boven die je aandacht vragen. Er lijkt ineens nog zoveel verteld of verklaard te moeten worden om te kunnen (be)rusten. Je hebt nood aan een gesprek zonder oordeel, waar jouw emoties en behoeftes centraal kunnen staan. Dit is wat we in het laatste gesprek gaan doen. Je hoeft dit echt niet alleen te doen.

Lees meer
e-book

Gratis e-book


Met dit e-book wil ik jou meer inzicht geven in rouw en wat het met jou doet. Hoe beter je begrijpt wat rouw is, hoe helderder het voor jou wordt wat jij hierin nodig hebt. Ik hoop van harte dat je er richting mee kan vinden in jouw rouwproces. Weet dat ik meerdere keren zeer diep heb gezeten en dat mijn gedachten enkel nog zwart waren. Rouw kan verdomd veel zeer doen, heel eenzaam aanvoelen en lijken alsof het nooit over gaat. Ik deel graag mijn kennis, inzichten en ervaringen om samen aan de slag te gaan met jouw rouw.

Lees meer
Kintsugi

Coachingsessie met Kintsugi


Kintsugi is een ondersteunende metafoor die waardevol is voor jouw verlieservaring. Het is een genezingsproces dat jou zal helpen bij het omarmen van je emotionele wonde.

Lees meer