Wat is dat precies, een kennismakingsgesprek?


Wil jij graag weten wat je kan verwachten van rouwcoaching? Wil je bekijken of dit iets voor jou zou kunnen zijn? Dan nodig ik je graag uit voor een (gratis) kennismakingsgesprek in mijn praktijk te Niel of via een videocall (45 min).

Ik start nooit aan een rouwtraject zonder een voorafgaandelijk kennismakingsgesprek. Voor mij is dit de basis om er als rouw- en verliescoach ten volle voor jou te kunnen zijn.

Zo moet het voor jou goed en veilig voelen om je kwetsbaarheid toe te laten bij mij. Bij mij moet het goed en juist voelen dat ik de persoon ben die jou het beste kan ondersteunen in jouw verhaal.

Ik luister naar jouw verliesverhaal en vraag soms om wat dieper in te gaan op wat je vertelt. Zo krijg ik een ruimer beeld van jou en jouw verliesverhaal. Ik geef je mee wat ik opmerk, wat ik zie en wat ik voel bij het luisteren naar jouw verhaal. Nadien vertel ik hoe ik er als rouw- en verliescoach voor jou kan zijn.  

Heb je dit gelezen en maakt het iets bij je los, zet dan die stap! Laat het idee varen dat je alleen moet staan in jouw rouw en vraag hulp. 

Ik wil er graag voor je zijn.

Warme groet,

Amy

Om de waarde en diepgang van de persoonlijke rouwtrajecten te kunnen behouden, moet ik helaas een tijdelijke cliëntenstop inlassen. Vanaf 1/05/2022 kan ik weer nieuwe kennismakingsgesprekken aannemen.


Wil je sneller in gesprek gaan dan verwijs ik je graag door naar de website van ‘verbinding in verlies’.