Rouwcoaching


Kennismakingsgesprek

In rouw- en verliescoaching sta jij centraal. Het gaat voornamelijk over de vragen ‘wat betekent dit
verlies voor jou?’ en ‘wie ben jij zonder de ander?’ Het gaat ook over je gevoelswereld en de
vergroting van je bewustwording.

We gaan kijken naar het kluwen aan gevoelens en emoties. Wat willen ze vertellen, wat hebben ze nodig, wat heb jij nodig? Door ze te ontleden krijg je een helderder beeld. Je leert ze beter begrijpen, waardoor het duidelijker wordt welke stukjes van jou zijn en welke van de ander.

We gaan ook aan de slag met oude niet-dienende overtuigingen en patronen. Op onderbewust niveau zorgen zij ervoor dat jij jezelf nu in vraag stelt. Door hiermee aan de slag te gaan, kom je dichter bij jezelf te staan. We staan ook stil bij hoe jij dit verlies wil gaan verweven in jouw verdere leven.

De sessies gaan door in mijn praktijk in Niel of online. Je bent vrij om te kiezen hoeveel sessies je
komt.

Prijs per sessie: €120 excl. BTW (1,5 uur)

Wandel in de natuur


Ben je liever in beweging dan kan een wandelsessie in het natuurreservaat de Walenhoek aan het traject worden toegevoegd. Vind je het fijner om meerdere sessies in de natuur te doen, dan maak ik voor jouw persoonlijke traject hier meer ruimte voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de stilte en de schoonheid van de natuur het stressniveau doet dalen. In de natuur word je opgenomen in het grotere geheel en sta je in sterkere verbinding met je zijn.

Sessies in de natuur