Ondernemend in rouw

Rouw op mijn bord

Rouw op mijn bord

Maandelijks organiseer ik samen met Lieselotte van the Changemakers Academy ‘rouw op mijn bord’.  
Tijdens een lekker & gezond ontbijt gaan we met (max.) 8 ondernemers uit de rouwsector samen in gesprek. Laat ons er geen doekjes om winden: ondernemen met een rouwaanbod is niet zo vanzelfsprekend. In
verschillende gesprekken hierover met collega’s en concullega’s komen volgende thema’s telkens terug: zichtbaarheid, je plek innemen, zelfzorg, een authentiek aanbod, prijszetting, commercieel zijn …

Lees meer

Waarom verbinding zo belangrijk is:

Zelf moest ik hier ook mijn weg in vinden en aan sommige thema’s blijf ik verderwerken. Met ‘rouw op mijn bord’ wil ik jou als ondernemer laten verbinden met andere ondernemers uit de rouwsfeer. Want ik geloof dat wanneer je in deze thema’s verbinding vindt bij elkaar dit zal leiden tot gezamenlijke groei

Voordat ik startte met ‘ik rouw’ was ik 8 jaar solo ondernemer. Ik was ervan overtuigd dat je als ondernemer alles alleen moest doen. Nu denk ik dat niets minder waar is. Ik geloof elke dag meer in het wij-verhaal als ondernemer. Waarom zou je op je eentje zitten ‘struggelen’ als je van elkaar kunt leren en elkaar kunt inspireren?

Klinkt dit herkenbaar voor jou? En wil jij hier niet langer alleen in staan? Wil jij graag in verbinding gaan met mensen die ook een verschil willen maken rond het thema rouw en verlies? Geloof jij in de kracht van kwetsbaarheid? Gun jij het jezelf om je voetjes onder tafel te schuiven en te mogen ontvangen?

Zit jij straks samen met Lieselotte en mij aan tafel voor de volgende editie  van ‘rouw op mijn bord’?

Reserveer dan nu jouw plek op één van de edities van ‘rouw op mijn bord’!

Je kan ons ook volgen op Instagram!

Wat mag je verwachten?

 • dieper inzicht rond het thema ‘zichtbaarheid’
 • een heerlijk en gezond ontbijt
 • ideeën en tips uitwisselen rond het thema
 • in verbinding gaan met gelijkgestemden
 • groeikracht van het wij-verhaal
   

Praktisch:

Wanneer?

17 november: thema ‘zichtbaarheid’

15 december: thema ‘plannen en doelen 2023’

Telkens van:  9.30u-13.00u

Prijs: € 139,00 excl. BTW 

Waar? The Changemakers Academy, Mechelbaan 390, 2580 Putte

Mentor-me sessies

Je zit met een idee, een droom, een project dat al even door je hoofd speelt.
Maar is dit wel haalbaar? Kun je dat wel? Is hier wel vraag naar? Gaan mensen hiervoor willen betalen? Er zijn al gelijkaardige diensten/producten op de markt? Waar moet je beginnen?

Herkenbaar? Misschien ben je nog in opleiding of twijfel je om er een te volgen? Misschien ben je een start-up? Misschien ben je al jaren bezig maar ben je bang om iets nieuws toe te voegen aan je aanbod?

Lees meer

Op zo’n moment is het van belang dat je afstemt met iemand die ervaring heeft en kennis heeft van ondernemen en de rouwsector. Ongetwijfeld heb je het al afgetoetst bij familie en vrienden en klinken deze goed bedoelde uitspraken je niet zo onbekend in de oren: ‘En wàt ga jij precies doen?!’, ‘Pfff, zo heel de dag met verdriet werken!’, ‘Ja maar dat bestaat toch al?!’, ‘Zou je niet gewoon blijven doen wat je nu doet?!’ En voor je het weet is je idee al gekelderd en is je moed laten zakken gemakkelijker dan hem bijeen te rapen. Vaak reageren mensen vanuit hun eigen angsten en projecteren ze deze op jou. Uit liefde om je te behoeden. Maar ondernemen is een vak apart.

Ondernemen is richting kiezen zonder 100% garantie te kunnen krijgen dat de oplossing zal kloppen. Ondernemen is je product en dienst op een kritische manier durven bekijken en doen wat nodig is. Mocht ondernemen echt moeiteloos verlopen dan zou iedereen het doen. Niet?

Een groeisessie is individueel en begint vanuit jouw hulpvraag. Tijdens groeisessies ga ik je stretchen door een meer diepgaande vraagstelling. Hierdoor word je missie en project helderder. Zo gaat het meer vorm krijgen en wordt het duidelijker welke keuzes je hierin zult moeten maken om je missie de wereld in te kunnen zetten. Ik ga strategisch meedenken en kijken naar de mogelijkheden die voor jou nog niet zichtbaar zijn. Een groeisessie kan gaan over iets praktisch waar je op vastloopt of een persoonlijke issue waar je mee zit.

Wat mag je verwachten na een groeisessie:

 • Dieper inzicht in het thema dat speelt;
 • Inspiratie en inzicht die je naar de volgende stappen zullen leiden;
 • Meer in contact zijn met je missie;
 • Persoonlijke groei in je ondernemerschap.

Een groeisessie is niet werken voor je zaak maar werken aan je zaak.

Prijs per sessie: €150 excl. BTW (1,5 uur)

Schrijf je in via deze link.