Doorverwijzing

Mijn agenda laat nog geen afspraken met nieuwe cliënten toe en ook voor opleidingen is mijn agenda momenteel volzet. Graag verwijs ik je door naar een van de collega’s waar ik nauw mee samenwerk. Onze werkwijzes leunen in diverse vormen dicht bij elkaar aan en we werken allemaal vanuit een gelijkgestemde kijk op afscheid nemenMeer lezen over “Doorverwijzing”

Inschrijven DDL23

De Dood Leeft! Editie 2022 blijft nog bij ons allen nazinderen. Bij de bezoekers, bij de standhouders, bij de vrijwilligers en medewerkers… en uiteraard ook bij ons. We blijven naar woorden zoeken die beschrijven wat het weekend van 8 en 9 oktober teweeg bracht. Bijna 1.000 mensen mochten we verwelkomen in Hoeve De Vleug, voorMeer lezen over “Inschrijven DDL23”

Welkom 2

Welkom op mijn website! Graag nodig ik je uit op 8 en 9 oktober voor de De Dood Leeft!-beurs. Meer informatie vind je hier. Of koop meteen je ticket! Liefs, Amy

Welkom

Ik rouw omdat ik van je hou! Ik rouw omdat ik van je hou! Dit was 4 jaar geleden de initiële naam voor mijn rouwpraktijk. . Maar net voor ik deze in de wereld zette, kwam de naam ‘Ik Rouw’ bij me op. Deze benaming was alleszeggend, helder, duidelijk, strak, zonder toeters of bellen enMeer lezen over “Welkom”