Doorverwijzing

Mijn agenda laat nog geen afspraken met nieuwe cliënten toe en ook voor opleidingen is mijn agenda momenteel volzet. Graag verwijs ik u door naar een collega waar ik nauw mee samenwerk: Lieselotte Bogaerts. Onze werkwijzes leunen zeer dicht bij elkaar aan en we werken beiden vanuit het zelfde systemische gedachtengoed. Je kunt haar steedsMeer lezen over “Doorverwijzing”

Inschrijven DDL23

De Dood Leeft! Editie 2022 blijft nog bij ons allen nazinderen. Bij de bezoekers, bij de standhouders, bij de vrijwilligers en medewerkers… en uiteraard ook bij ons. We blijven naar woorden zoeken die beschrijven wat het weekend van 8 en 9 oktober teweeg bracht. Bijna 1.000 mensen mochten we verwelkomen in Hoeve De Vleug, voorMeer lezen over “Inschrijven DDL23”

Welkom 2

Welkom op mijn website! Graag nodig ik je uit op 8 en 9 oktober voor de De Dood Leeft!-beurs. Meer informatie vind je hier. Of koop meteen je ticket! Liefs, Amy

Welkom

Welkom op mijn website! Ik hoop dat de teksten je kunnen inspireren en ondersteunen. Om de waarde en diepgang van de persoonlijke rouwtrajecten te kunnen behouden, moet ik helaas een tijdelijke cliëntenstop inlassen. Wil je sneller in gesprek gaan dan verwijs ik je graag door naar de website van ‘verbinding in verlies’. Wil je meerMeer lezen over “Welkom”